healingkurs i tre steg, gratis

HealingKurs

glitter i händerna

Räck fram händerna framför dig och ta kontakt med den optimalt hjälpsamma oändliga kärleksenergin alternativt be om att få komma i kontakt med den.
När du ser/känner att du har energin i händerna, häll den över dig, låt dig översköljas av denna mjuka strålande energi.
Upprepa detta i tre steg.

1.Första gången/steget, rening. Denna gång renar du dig från energier som ligger lagrat i dig och som för dig är ohjälpsam och som blockerar energierna i ditt system. (kan tex vara ledsamhet, tankar som du upplever att du fastnar i, stress) Reningen sker av sig själv då du har detta som intention.
Andas lugnt några andetag.

2.Andra gången, acceptera dig själv så som du känner dig just nu. Acceptera alla dina känslor, allt som du nu känner är ok.
Andas lugnt några andetag.

3.Tredje gången, uppmärksamma din egen närvaro och kraften som du är. När din uppmärksamhet är riktad till dig själv och din egen närvaro så är det just närvaron i dig som expanderas.
Andas lugnt några andetag.

Rekommenderar att du gör en översköljning per steg första gången du provar detta så att du lär känna vad som händer i dig. Om du är van att arbeta med energier och känner dig själv väl i detta så kan du göra varje gång/steg tre gånger, innan du går vidare på nästa översköljning av energierna.

Denna healing är kraftfull. Eftersom vi alla är olika och jag skriver så att det ska passa de flesta, kan jag ej skriva vad som är optimalt för just dig i hur ofta du kan göra denna övning. För vissa passar det en gång om dagen och för andra en gång i veckan.
Vill därför uppmärksamma dig att känna efter vad som passar just dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>