närvarons magi, kurs som du kan göra själv, gratis

Här finns nu ett recept på kurs som du kan göra själv. Mitt tips är att du bokat en tid med dig själv en gång i veckan som blir din egen tid. Varsegod:)

På FB på min sida Aniara, Närvaro i dig, lägger jag ibland ut möjligheten att vi gör detta tillsammans.

rosa hjärtblomma

 

förklaring

Du får en stund av egentid där du ger dig själv möjlighet att blomma ut, att läka och bara vara. Detta sker då du tillåter dig själv att släppa taget om gårdagen, tillåta dig själv att vara här och nu.

Du blir mer närvarande genom att släppa taget om sådant du önskar släppa och tillåta din egen energis kraft att varsamt lossa på blockeringar.
Allt det du gör, allt det jag gör, allt det vi här gör tillsammans är för allas vårt innerligaste bästa.

Du har tillgång till all energi du behöver, men ibland kan vi behöva hjälp med att komma i kontakt med dem Det är detta som jag hjälper dig med. Jag hjälper dig komma i kontakt med din inre trygghet så att du på ett behagligt och harmoniskt sätt öppnar upp för mer av dina egna energier, som redan finns i ditt hjärta.

Det finns olika möjligheter att använda denna stund på.
Jag ska beskriva hur jag tänker mig denna stund, först hur vi alla gör sedan hur du kan fördjupa dig.

Målet för mig är att inspirera dig att vara den du är, i närvaro.
Jag är med er alla som anmält sig och delar med mig av min trygghet. Det är sedan du själv som öppnar upp för din egen trygghets energi och hjärta.
Vi möts i denna stund med intentionen att öppna våra hjärtan för tryggheten som vi redan är och låter närvaron i oss att mjukt expandera.

 

genomförande

Du sitter eller ligger ner i en lugn miljö och börjar med att låta dig själv bara vara precis som du är. Andas i lugn och ro. Låt dig själv vara precis som du är.
Tänk sedan följande:

-Jag tar nu emot möjligheten att öppna mig för mer av mig och mina trygga energier och är innerligt tacksam för all trygghet jag nu känner.

-Jag är innerligt tacksam för all den trygghet jag är.

Tillåt dig att stanna kvar i denna känsla. Andas i lugn och ro.

Det som då möjliggörs att ske är att denna energi mjukt expanderar inom dig. Det du uppmärksammar får mer plats, får möjlighet att expandera.

Välj gärna att stanna kvar i denna känsla under hela denna stund. Detta är ett mycket behagligt sätt att utveckla din närvaro på.

När tryggheten får mer plats ger du dig själv möjligheten att läkas.
Stress och blockeringar släpper automatiskt lättare.

När tryggheten får mer plats ger du dig själv möjlighet
*att vara närvarande och följa din intention, din lust och glädje!
*att fyllas på med allt som är du och som finns inom dig, väntandes på att du ska öppna dess dörr!
*att låta din kropp få ro så att energibanorna kan återta sina hälsosamma banor, läkning sker.

Allt du gör för att nå detta är att ge dig själv denna stund i lugn och ro och upprepa orden och dess innebörd i affirmationen/tanken om trygghet att bara vara du.
———————————————————————————————-

Nu kommer det fördjupande alternativet som bygger på att du har viss vana inom området:

Du gör först enligt ovan och väljer sedan att på ett mer aktivt sätt ta kontakt med gamla mönster, stress eller blockeringar inom dig och släpper sedan taget kring det som du har möjlighet att släppa.

Du kan även låta vissa minnen som är laddade få mindre utrymmer hos dig, tänk att händelsen redan skett och är ett minne, tillåt dig själv istället att gå vidare och vara här och nu. – Jag är trygg här och nu.

Du kan välja att släppa stressen kring att vara någon annan eller någon annanstans än här och nu, släppa taget om din strävan att kunna mer än vad du kan.

- Jag är redan perfekt precis som jag är.
- Jag har all kunskap inom mig.
- Jag låter mig själv få den tid jag behöver för varje steg i livet.

Läkning sker i var och ens takt, bit för bit/lager för lager. Mitt förslag är att du väljer ut det som känns viktigt för dig just nu att bearbeta/utveckla/släppa.

Kom ihåg att stanna kvar i dina underbara trygga energier som du öppnat upp för!

/ Aniara

4 reaktioner till “närvarons magi, kurs som du kan göra själv, gratis”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>