harpameditation

 

FEBRUARI

Söndagen den 5 februari 2017

Kl 13.00 (Insläpp kl 12.30-12.55) hos Öppna Spiritualisterna

Slätt taget, bara VAR och möt dina skyddsänglar. Harpmeditation

Aniara

Välkommen till en sammankomst med healing för både kropp och själ! Aniara arbetar medialt och vägleds om hur hon ska spela på harpan från den källa som är vårt andliga hem.

Aniara kommunicerar med väsen från olika dimensioner, sina egna skyddsänglar, hjälpare och med dina skyddsänglar för att spela direkt till dig och förmedla det just du behöver. Via sina mediala kanaler tar hon ned/expanderar energier inom dig som varsamt triggar i gång ett skeende för att hjälpa var och en att lossa gamla energier och släppa taget om dessa. Tonerna från harpan är lätta att uppskatta, då de hjälper de flesta att slappna av, släppa taget och bara vara. Efter detta följer en stund med fokus på Här och Nu. 

Vikten av Närvaro är något som Aniara brinner för att förmedla. När du är närvarande är du hemma i dig själv, menar hon. I närvaro känner du enklare vad ditt hjärta säger och vad du längtar efter. Ditt hjärtas längtan till helhet vill att du ska  kunna uppleva varje stund, känna varje känsla, leva utifrån din intention och utvecklas genom att sluta sträva efter något som du inte är. Acceptera- och tillåt dig att vara precis som du är! I nuet, där livet är, och du är, har du tillgång till harmoni, glädje, kärlek mm. Du är en del av en oändlig kärlekskraft som älskar dig varje stund, precis för den du är. Ditt hjärta vill att du hör och känner detta! Din resa till dig själv är efterlängtad! Sammankomsten avslutas med att harpans toner vägleder dig att stärka kontakten med dina skyddsänglar. Du är nu redo för att öppna upp för det nya som det kommande året bjuder! 

I mötet med Aniara är det lätt att få upplevelsen av en Älva, en jordängel, som går mitt ibland oss! Kom och låt dig omslutas av harpans mjuka toner och låt detta sätta prägel på det nya året. Detta är din gåva till dig själv! 

För Aniara som anade en kontakt med Universum från tidig ålder föll allt på plats efter ett möte med en healer för ca 20 år sedan, då blockeringar togs bort. Hon har därefter gjort ett medvetet eget arbete i samspel med sina vägledare för att lära det hon behöver lära. Hon vill med sitt arbete inspirera till personlig utveckling genom närvaroträning, intuitionsutveckling, konsultationer och healing.

———————

Harpameditation med Aniara

2016 onsdag 27 april kl.18.30-20.00

plats: Hälsa Utan Gränser, Idungatan 14 i Stockholm   pris:300kr

Harpameditation är mycket uppskattat då tonerna från harpan hjälper de flesta att slappna av, släppa taget och bara vara. Du välkomnas till denna stund med healing för både kropp och själ. Jag spelar på harpan, direkt till dig.

 

I nuet, där livet, vi alla och du är, flödar harmoni, glädje, kärlek mm. Min önskan är att inspirera till personlig utveckling genom närvaroträning, utvecklande av din intuition, ge dig verktyg till att vara just i nuet, livet!


Vi är en del av en oändlig kärlekskraft som älskar oss varje stund, precis för den vi är. Via ditt hjärta kan du känna detta.

Din hemvist vilar tryggt inom dig och vill
att du hör och känner detta, lyssna inom dig, du vet.
Vi är en helhet där kärleken förenar oss.
Vårt ursprung, vår essens, kärlek.

Vår längtan efter trygghet i vårt hem, vårt hjärta
leder oss via vår intention oss vidare på livets våg. 
Livets våg vill att du är närvarande.
När du är närvarande, är du hemma.

Hur kan jag då nå hit, att känna att mitt hjärta är mitt hem?
Jag rekommenderar varmt, närvaroövningar.
Jag menar att våra hjärtans längtan till helhet vill att vi ska kunna uppleva varje stund, känna varje känsla, leva utifrån vår intention, utvecklas genom att sluta sträva efter något som vi inte är. Börja istället med att vara just som du är, att acceptera dig själv, just som du är. Känn. Öppna ditt hjärta. Lyssna på dig själv. Tillåt dig själv att vara precis som du är.

I närvaro känner du enklare vad ditt hjärta säger, du hör bättre vad du själv längtar efter. Din resa till dig själv är efterlängtad. 
Följ ditt hjärta.
Ditt hjärta är ditt hem.

Välkommen!

Vid frågor och anmälan, kontakta mig via aniaravagledning@gmail.com

Hemsida: www.aniaravagledning.se

62598_565994093432500_820236847_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>