rabatterbjudande, pollenallergi och andra allergier

Hjälp till självhjälp med pollenallergi erbjuds från mig till dig!
Genom att jag använder dina egna energier och lossar på blockeringar som har med pollenallergin att göra på ett hjälpsamt och kärleksfullt sätt, så får du hjälp till självhjälp. När dessa blockeringar släpper så får din kropp utrymme och möjlighet att läka sig själv. Din kropp läker sig själv då energibanorna får flöda som det är tänkt.

För att underlätta för dig, har jag nu ett rabatterbjudande som går att göra på distans. Erbjudandet handlar om att hjälpa din kropp till självläkning. 

Processen sker i tre steg. Tre möten på 20 minuter kostar endast 800kr. Det är bra om de bokade 20 minutersmöterna ligger med 3-5 dagars mellanrum.

Denna process gäller även andra allergier.

Beroende på vad det är för blockeringar för just din allergi, så blir processen olika lång om du önskar läka dig helt i din allergi. Om det är en allergi som är omfattande rekommenderar jag dig att vi bokar tid då vi ses och blandar med distanshjälp. I detta fall gäller vanlig möteskostnad, se enskilt möte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>